Produkter

Sprid glädje och visa era kunder uppskattning!

Blommor förknippas för de flesta med glädje, omtanke och uppskattning. Det är just därför som vi skapat Blossomias blomboxar. För att du ska kunna säga ”Tack för ett fint samarbete!” eller ”Jag uppskattar att ha dig som kund!” på ett sätt som lämnar avtryck på riktigt.

Våra blomboxar är så fina att många väljer att köpa en skräddarsydd box även till sig själv. Låt den skapa glädje på kontoret, i receptionen, i konferensrummet och entrén. Det kommer garanterat att uppskattas av både personal och kunder!

Varför just en blombox?

Blossomias blomboxar är inte bara en blombukett i en vas. Då hade vi inte kunnat kalla dem unika.
Vi har lagt mycket känsla och omtanke i att ta fram en box som inte bara är en box. Vi har gjort den så snygg att den fungerar som en exklusiv inredningsdetalj, och tålig att den kan leva vidare långt efter blommornas livslängd.

Framför allt kommer boxen vara en påminnelse om just ditt företag, med din logotyp snyggt graverad på den välarbetade ytan.
Vi värnar om klimatet och miljön, därför har vi satsat på ett material och en konstruktion som ger boxen ett långt liv. Våra boxar tillverkas alltid för hand i Europa.

THE JUBILEE – Pink Evighetsrosor Box Rund - Velvet Black Midnight 11

Väldoftande eller välsmakande?

Vi kallar dem blomboxar eftersom det är vår ursprungliga idé – blommor i lyxförpackning. Men faktum är att boxen fungerar precis lika bra fylld med choklad, praliner eller andra godsaker. Välj vad som passar bäst för dig, ditt företag och din kund.

Självklart kan du även köpa bara boxen, precis som den är!

Det lilla extra på företagsfesten

På företagsfester och företagsevent blir Blossomias blomboxar den berömda pricken över i:et!  Vi vet att det är mycket att stå i och många bollar att hålla i luften när man planerar ett event. Därför hjälper vi gärna till att dekorera med blommor åt er.

På tal om företagsevent så passar våra boxar också perfekt som avtackning till föreläsare, till prisutdelningar och utnämningar. Våra boxar är också populära att ge bort som påskgåva, sommargåva och julklapp till anställda och kunder. 

Tillsammans med dig hittar vi en lösningar som passar ditt företag bäst.

Kontakta oss för mer information eller offert

    Exempel på våra kunder